Υπηρεσίες

Στον Ξενώνα Κυριακή, έχουμε την διάθεση να σας... κακομάθουμε! Θέλουμε να σας ξεκουράσουμε, να σας χαλαρώσουμε και να σας βοηθήσουμε να περάσετε αξέχαστες ώρες κοντά μας.

Γι' αυτό έχουμε φροντίσει να έχετε πρώτ' απ' όλα την εμπειρία μιας άψογης, αλλά σπιτικής φιλοξενίας, αλλά και δυνατότητα επιλογής από πολλές επιπλέον υπηρεσίες, που θα καλύψουν τις απαιτήσεις σας σε κάθε περίσταση: Από ένα ήρεμο Κυριακάτικο πρωϊνό, μέχρι τη σημαντικότερη μέρα της ζωής σας!

Τον Ξενωνα μας αξίζει να τον επισκέφτητε όλες τις εποχές του χρόνου. Η αγάπη μας προς όλες τις δραστηριότητες που σε φέρνουν πιο κοντά στην φύση ( χιονοδρομιες, ποδηλασίες, πεζοποριες εκδρομές στα θερμα και στους Δελφους) μας ώθησαν να προσφέρουμε στους πελάτες μας κατα την παραμονή τους και κατόπιν συνεννοησεως την δυνατότητα να επισκεφτούν το χιονοδρομικο κέντρο με το δικό μας μέσο, να απολαύσουν τις ποδηλατικες μας διαδρομές με δικά μας ποδήλατα και βέβαια μικρές εκδρομές για χαλάρωση στα ιαματικά λουτρά της Δαμαστας. Είμαστε πανέτοιμοι να ζήσετε μαζι σας την εμπειρία αυτη!